InterieurInterieur reconditionering – Dashboard

Al het kunststof in het interieur wordt gereinigd en behandeld met een dash-fresh. Dit product zorgt er voor dat het dashboard er als nieuw uitziet maar tegelijk niet een vettige glans heeft. Alle losse vuiligheid wordt weggezogen, met behulp van perslucht worden ook de hoekjes en gaatjes meegenomen. Bij een opklapbare achterbank vergeten we natuurlijk niet om ook hieronder te zuigen.

Compleet schoonzuigen

Alle losse vuiligheid wordt weggezogen, met behulp van perslucht worden ook de hoekjes en gaatjes meegenomen. Bij een opklapbare achterbank vergeten we natuurlijk niet om ook hieronder te zuigen.

Kofferruimte compleet behandelen

De hele kofferruimte wordt gereinigd. Al het kunststof wordt op kleur gebracht, we gaan zover dat we zelfs het reservewiel meenemen als die in de kofferruimte aanwezig is.

Deursponningen reinigen

Alle vetaanslag wordt weggespoten uit de deursponningen en de lak wordt op glans gepoetst.

Extra interieur reiniging pakket

Dit is voor zwaar vervuilde interieurs. We reinigen de bekleding en de vloer, en we kunnen de hemelbekleding reinigen zodat zelfs nicotine aanslag nagenoeg helemaal verdwijnt. Uw interieur is weer helemaal fris en vlekken zijn verdwenen.

Waarom kiest u voor ons?

Met meer dan 15 jaar ervaring leveren wij al jarenlang een topservice aan onze klanten. Bij ons kunt u ervan uitgaan dat uw auto weer schoon en glimmend wordt opgeleverd. 

  • Wij maken auto’s schoonmaken gemakkelijker voor u
  • Wij hebben vriendelijk en professioneel personeel
  • Wij bieden een uitgebreide autoschoonmaakservice
  • Dezelfde dag een schone auto (geldt voor de meeste auto’s)
  • We krijgen de klus goed geklaard – de eerste keer

Heeft uw auto een schoonmaakbeurt nodig?

Bij ons bent u verzekerd dat het interieur van uw auto weer blinkt.


Neem contact op